CU CE TE PUTEM AJUTA?

Contact

Telefon:
0770 304 510 0724 720 512

Program:
07:30 - 20:30

Locatia noastra:
DN 2 SINDRILITA – AFUMATI

Cere Oferta

  Am pus aceasta cifa colorata la poarta pentru a putea fi mai usor de gasit.

  Productie Beton in statie proprie

  Betonul este o parte crucială a construcțiilor moderne, iar alegerea tipului potrivit poate influența rezistență, durabilitatea și aspectul final al proiectului dumneavoastră. La statia noastră de beton, oferim o gamă variată de tipuri de beton pentru a se potrivi nevoilor diverselor proiecte. În continuare, vă vom prezenta câteva informații valoroase despre fiecare tip de beton pe care îl producem și livrãm.

  Pentru Construcții de Locuințe:

  Betonul C8/10 (B150): Ideal pentru fundații ușoare, trotuare și proiecte de pavare de uz casnic.
  Betonul C12/15 (B200): Potrivit pentru construcția de ziduri și baze de stâlpi în locuințe.
  Betonul C16/20 (B250): Recomandat pentru plăci de pardoseală și structuri ușoare din beton în case.

  Pentru Proiecte Comerciale/Industriale:

  Betonul C20/25 (B350): Potrivit pentru construcții de clădiri de birouri și proiecte comerciale de dimensiuni medii.
  Betonul C25/30 (B400): Ideal pentru parcaje subterane, poduri și alte structuri complexe.
  Betonul C30/37 (B470): Recomandat pentru construcția de stadioane, structuri industriale și alte proiecte mari.

  Pentru Proiecte Speciale:

  Betonul C35/45 (B550): Utilizat pentru construcții care necesită o rezistență și durabilitate superioare, cum ar fi construcțiile de mare înălțime și proiectele industriale complexe.

  Indiferent de proiectul dumneavoastră, echipa noastră de profesioniști vă poate ajuta să alegeți tipul potrivit de beton și să vă asigurați că proiectul este realizat cu succes.

  Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră specifice și pentru a primi o cotă de preț personalizată.

  Beneficii Suplimentare:

  Livrãm corect cantitatea de beton: Asigurăm livrarea promptă a betonului la locația proiectului dumneavoastră.
  Certificați pe produs si reƫete proprii: Betonul nostru respectă cele mai înalte standarde de calitate și rezistență.
  Calitate-Preƫ corect respectând ĩntrutorul clasa de beton: Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru consultanță și asistență în alegerea tipului potrivit de beton pentru proiectul dumneavoastră.

  Indiferent dacă construiți o casă, un complex comercial sau o structură industrială, alegeți betonul de calitate de la staƫia noastră pentru a vă asigura că proiectul dumneavoastră se va ridica la cele mai înalte standarde.

  Turnare Beton

  Una din cele mai pretentioase si importante lucrari la constructia unui imobil este cea de turnare a betonului. De accea este important ca operatia de turnare a betonului, in special a betonului armat, esential pentru rezistenta constructiei, sa fie executata de catre o echipa bine pregatita si cu experienta in turnarea betoanelor pentru constructii.

  Transport beton cu cifa
  Pentru a impiedica segregarea betonului proaspat, noi punem la dispozitia clientilor servicii de transport cu autobetoniere (automalaxoare) moderne (cifa de beton are capacitate de 9 sau 10 metri cubi), dar ne deplasam si pentru o cantitate mai mica de beton. Impiedicarea segregarii este necesara pentru a asigura pastrarea caracteristicilor si a lucrabilitatii betonului.

  Închiriere pompa 36 ml

  Echipa Transparent Workers ofera spre inchiriere, atat proprietarilor cat si constructorilor, inchiriere pompa diametru tubulatura 125 mm, lungime maxima pompare 36 ml, capacitate pompare 60 mc/ora.

  Acest tip de utilaj acopera o gama larga de activitati: turnarea fundatiei, crearea stalpilor, a grinzilor, a centurilor, a elevatiei, turnarea sapelor, realizarea aleilor si multe altele.

  SUNA ACUM