Reteta Beton Rutier Bcr 4

Beton Rutier Bcr 4


Indiferent de natura constructiei pe care vi-o doriti este foarte important sa tineti cont de clasa betonului folosita deoarece aceasta trebuie sa corespunda cu cea din proiectul tehnic de executie ca in final sa puteti avea o lucrare calitativa si rezistenta.

Reteta Beton Rutier Bcr 4: ciment I 42,5 R 380 kg, apa 171 kg, agregate concasate 1839 kg, aditiv 1 mc power flow 3,80 kg, aditiv 2 centramente air 1,52 kg= 2395 kgg
Consistenta tasare: S2
Caracteristici: usor de pus in opera, timp de uscare redus, rezistenta in timp, nu este pompabil
Utilizare: drumuri, alei, parcari

Transparent Beton produce beton in propria statie si acesta este certificat (de catre RAD CERT-Organism de Certificare Produse) si preparat dupa retete verificabile (de catre laborator autorizat ISC grad II-SC INSTAL TEST SRL).

De asemenea ofera clientilor posibilitatea de a transporta betonul cu ajutorul automalaxorului(acesta are capacitate de 10 metri cubi) si turnarea betonului cu ajutorul autopompelor pe care le detinem in prezent(diametru tubulatura 125 mm, lungime maxima pompare 36 ml, capacitate pompare 60 mc/ora sau diametru tubulatura 125 mm, lungime maxima pompare 42 ml, capacitate pompare 80 mc/ora).

Fiecare automalaxor (cifa) va avea aviz de expeditie si sigiliu.

Pentru oferta finala in functie de cantitatea de beton necesara pentru proiectul de dvs. si de locatia livrarii, va rugam sa ne contactati telefonic.

SUNA ACUM